Tökéletes otthon, harmonikus élet, bevált márka…

Az élet akkor szép, amikor zajlik, de ehhez kell egy nyugodt csendes menedék, ahová az ember vissza tud vonulni. Sikeres pihenés után, pedig újra és újra maximális erőbedobással térhetünk vissza a hétköznapokba!

Mi kell a nyugodt otthonhoz?

Ez nagyon egyszerű, fontos, hogy olyan színekkel és dolgokkal rendezzük be lakásunk, ami a mi esztétikai érzékünknek tökéletes, hisz senki nem szeret olyan otthonba hazaérni, amitől a hátán áll a szőr. Nekem ezzel egy olyan személyes tapasztalatom volt, hogy az egyik albérletembe kék volt a szobámban a fal. Számomra ez a szín hideg, rideg, így sose éreztem igazán, hogy hazaértem, csak azt, hogy van egy ideiglenes fedél a fejem felett. Ha a fejünkbe már minden összeállt, érdemes a lakásfelújítást szak, mesteremberekkel végezni, mert ezek a szakik az életüket tették erre, nem csak hobbiból maszatolnak valamit, és ha egy bizonyos anyaggal szeret, mondjuk csempézni, ne az olcsóbb anyaggal dolgoztassuk, hanem azzal, amivel tud, szeret és produktív. Jobb alapanyag és a lelkiismeretes munka, időtálló dolgokat képes alkotni. Ezek után, már csak az ügyességén múlik a mesternek és a mi pontos leírásunktól függ, hogy mi lesz a végeredmény.

Miért jó, a márkahűség?

Ez egy összetettebb kérdés, de röviden megpróbálok rá kitérni. Azok a mesteremberek, akik a szakmájukra tesznek fel mindent, ragaszkodnak a bejáratott jól működő eszközökhöz, anyagokhoz. Ezeknek a termékeknek legtöbb esetben van gyártójuk és utána már ahhoz a gyártóhoz ragaszkodik az ember, mert reméli, hogy fenntartja azt a minőséget. Nagyon sokan úgy vesztik el a vásárlóikat, hogy kezdetben túl jó minőséget adnak vásárlóik kezében, majd ezt a szintet nem tudják fenntartani, vagy túl költséges az előállítás, az is előfordulhat, hogy túl sok a megrendelés és gyorsan kell teljesíteni, ezért rontják a késztermék minőségét.

Egy autószerelő ismerősömből kiindulva, aki kizárólag az autókhoz Xado termékeket használ, mert ez az egyetlen olyan technológiájú termék, ami egyedülálló abban, hogy nem csak ápolja, de javítja is a kopó fém alkatrészeket. Korunk majdnem, hogy egyetlen ilyen gyártmánya. Ez az ismerősöm, annyira hűséges, hogy csak egy boltból volt hajlandó vásárolni ezeket, termékeit. Nem számított, hol, mennyibe kerül. Aztán bezárt a bolt. Sokáig próbálkozott más üzletekkel, de valahogy nem érezte magáénak egyiket sem. Ajánlottam neki, hogy szerezze be a kedvenc Xado termékeit web shopból. Nem kell új arcokhoz hozzászokni, kényelmes, és a választék is nagyobb. Szinte semmi nem szól az internetes vásárlás ellen.

Bevált neki! Szerencsére csak jó tapasztalata van azóta, az ügyfélszolgálati munkatársakkal! Azóta is szívesen rendel onnan és varázsolja kifogástalan állapotba az autók lelkét a Xadoval!