Tippek nemzetközi lottójátékosoknak!

Azokhoz szól most ez a cikkem, akik nemzetközi lottókkal játszanak. Legyen az svéd, ausztrál vagy amerikai lottó, itt most egy helyen megtalálod az összes aktuális Lotto Számok-at, mindet, amire csak szükséged van!

Én évek óta nagy rajongója vagyok minden nemzetközi megmozdulásnak, legyen az olimpia, közös zenélés vagy lottózás más országok lottójátékaival. Mióta a szuperlotto.com-on lottózom, megismertem a különböző országoknak a lottó játékait, nyerteseket és rengeteg hasznos infót olvastam külön minden lottótípusról, amivel csak az ember online játszhat.

Nekem nagy könnyebbség, hogy a nyerő lottó számokat egyben, egy helyen, összesítve találom meg, pedig az egész világ lottóiról van szó! Mindig aktuális minden eredmény, ami szuper, így bármikor ránézek az oldalra, egyből képbe kerülök, és már tudom is nézni, hogy van e esetleg nyerő számsorom. Mindig nagy izgalommal nyitom meg az oldalt és nézem meg a nyereményeket és minden egyes alkalommal más és más eredményt kell felkutatnom. El is mondom, hogy miért van ez így. Van egy furcsa szokásom, ami nem más, mint az hogy egymást után kétszer ugyanazzal a lottóval nem játszom, mert úgy vélem és abban hiszek, hogy az nem fog szerencsét hozni nekem. Lehet butaság, de mindig így szoktam megjátszani a számait. Illetve arra is szoktam figyelni, hogy ugyanazon a héten ugyanazt a számot ne játsszam meg, mert szintén szerencsétlenséget fog hozni. Ezeken kívül van még egy ilyen érdekes hóbortom. Soha nem játszok meg szerencseszámot, se másét, semmilyen emlékezetes dátumot nem szeretek megjelölni, se évforduló, szülinap, semmit sem.

A lottóeredmények egy helyre való feltöltése nagyon nagy ötlet volt, így bármit nem tudok, egyből meg tudom nézni, csak ki kell keresnem azt az országot, akinek a lottójával játszottam épp. Imádom, hogy ennyire nemzetközi szintű ez az oldal és azt is, hogy ilyen szuper kivitelezés alatt valósult meg ez az egész, mert ez szinte tökéletes weboldalnak mondható így, ebben a formájában!

Aki úgy érzi, hogy hasonló beállítottságú, mint én, hogy szereti az ilyen megmozdulásokat, akkor mindenképpen játsszon és próbálja ki, mert én biztosra veszem azt, hogy tetszeni fog neki!

Aki pedig nem érzi magáénak ezt a világot, attól azt kérem, hogy csak egyszer próbálja ki, mert utána a fejemet teszem rá, hogy egészen más véleménnyel fog lenni az online lottózásról, mint eddig, és mint azok, akik szintén soha nem próbálták ki, milyen érzés mondjuk a svédek nemzeti lottójával játszani, arra feltenni a pénzünket és várni az egyenesen Svédországból érkező nyereményt!

Legyetek nyitottak és hajrá!