Neked van Blazek táskád?

Szeretem nagyon berendezni a lakásunkat. Néha szoktunk újítani, kicsit átrendezgetni a bútorokat, ha úgy érezzük, hogy már kezd unalmassá válni a megszokott környezet. Egyébként a spórolás nagy hívei vagyunk a párunkkal, úgyhogy mindig van félretett pénzünk, szóval, ha látunk egy-egy jó akciót a bútorboltokban, vagy a dekorüzletekben, akkor mindig elmegyünk körbenézni. Hátha találunk valami szépet a lakásba. A barátaink és a családunk is mindig dicséri, hogy milyen szépen berendezett a lakásunk.

Szeretem a színeket, a rendezkedést, a kreativitást, ez az öltözködésemben, a sminkelésemben, a gondolkodásomban és szinte mindenben meglátszik. A gardróbom is tele van színes ruhákkal, persze imádom a feketét is és a visszafogott, elegánsabb ruhákat is, úgyhogy sokszínű a ruhatáram is. Az egyetlen, amiben talán nem szeretem a nagyon feltűnő színeket, azok a táskák. Táskák terén inkább a visszafogott és elegáns stílus az, ami nekem bejön, még akkor is, ha mondjuk, hátitáskáról van szó. Tetszenek a mostani divatos, holografikus, ezüst, mintázott és hasonló táskák is, mert szeretem ezeket a színeket, viszont el nem tudnám képzelni, hogy olyan táskát hordjak.

Nemrég kaptam a páromtól egy új táskát. Tudta jól, hogy kedvelem a Blazek táskákat, bár még eggyel sem büszkélkedhettem előtte. Mióta együtt vagyunk, ő is nagyon rászokott az online vásárlásra – én hatalmas rajongója vagyok ennek -, így nem is volt számára kérdéses, hogy neten fog rendelni egyet nekem. Sokkal könnyebb beírni a keresőbe, amit keresel, kiválasztani a számodra megfelelő webshopot, elolvasni, hogy tényleg megbízhatóak-e, aztán megnézni a kínálatot. Pár kattintással egy csomó időt és energiát spórolhatsz magadnak. Sőt, ha mákod van, akkor akár ingyenes házhoz szállítással is tudod kérni. Vagy az is lehet, hogy éppenséggel kifogsz egy jó kis akciót vagy kuponkódot.

Persze sok emberben felmerülhet most a kérdés, aki ezt olvassa, hogy egy nőnek minek kéne egy Blazek táska? Ha felmész a bagbox.hu weboldalára, ahonnan a férjem is rendelte, akkor láthatod, hogy ezek nem mindennapi darabok, és a nőket nem látod ilyenekkel rohangálni az utcán. Nekem viszont a munkámhoz nagyon is kell egy orvosi táska, amit itt szintén lehet kapni, pont olyat, amilyenre vágytam. Van nekem, de az nem tetszik annyira, mint ez, amit a páromtól kaptam.

Igaz, azt nem tudtam, hogy van ilyen webshop, mert hát, ha tudtam volna, szerintem már lenne vagy három ilyen táskám. Viszont miután megkaptam, és beszélgettünk róla a férjemmel, megnéztem én is a weboldalt. Nagyon jó döntést hozott a férjem, azt kell mondanom, ugyanis ez a webshop nagyon megbízható, sokszínű és az árak is teljesen rendben vannak. Férfi és női táskákat egyaránt lehet itt venni, és az övtáskától kezdve az orvosi táskán át minden van itt. Gyönyörű szép, női válltáskákat is találtam a kínálatban, lehet, hogy fogok is egyet majd venni magamnak.

Sokan nem szeretnek online vásárolni, mert nem látják a terméket élőben, mielőtt megrendelnék, azonban a bagbox.hu-nál csereprogram is van. Ami azt jelenti, hogyha nem vagy elégedett a termékkel, amit rendeltél, tehát nem tetszik, mondjuk, a színe vagy a mérete mégsem megfelelő, akkor vissza tudod váltani. Emellett a hírleveleik is nagyon szuperek, a párom fel is iratkozott rá múltkor, ő mondta, hogy nagyon szuperek. Ha akarsz, akár VIP tag is lehetsz az oldalon. Érdemes megnézni, én azon is gondolkoztam, hogy anyukámnak vagy a húgomnak innen rendelek táskát a születésnapjukra.

Én nagyon megvagyok elégedve a táskámmal, bár, a lakást lehet, hogy átfogom rendezni a következő hónapban.