Luxusba csomagolt swarovski

Lakberendezőként nem csak a csempék és a burkolatok kinézetére vagyok igényes, hanem a saját megjelenésemre is.

Gyakran hordok drága ékszereket, ruhákat, cipőket és táskákat is, hála gazdag férjemnek.

Házasodni márpedig tudni kell!

Néhány éve nagyon szerencsés találkozásban volt részem: a tinderen jobbra húzott Omar, a férjem, aki egy török vállalkozó. Amellett, hogy meglehetősen jó ember, gondoskodó és szerető férj, szerencsére még jól is keres. Egy nagy cég főmunkatársa: így lehet három nyaralónk és két villánk Törökországban. Most itthonra is vett egy luxus lakosztályt nekem valamelyik budapesti hotelben, egy egész szintet fölvásárolt, hogy mindig kényelmesen legyek, ha hazajövök.

Most ugyanakkor ijesztő szankciót vezetett be. Azt mondta, spórolnunk kell, nem élhetünk ilyen tékozló életet. A barátai nem nézik jó szemmel, hogy ennyit költekezem, mintha nem becsülném az ő munkáját, sőt, a munkát úgy egyáltalán. Dolgozni nem küldött el, de ragaszkodott hozzá, hogy takarékosabban járjak el vásárlásaim során. Ne minden nap, hanem mondjuk minden héten csak egyszer menjek el. Nem akartam elfogadni a javaslatát, de tőle kaptam a pénzt végül is, igazából csak annyit csinált, hogy kevesebbet nyomott a kezembe.

Sokkal kevesebbet.

Valószínűleg nem tetszett neki a hisztim – így állt rajtam bosszút.

Annyi pénzt adott, hogy csak kéthetente tudtam vásárolni, ráadásul nem is tetszettek azok a dolgok, amik az elérhető árkategóriába estek. Egy idő után annyira elment az életkedvem, hogy inkább ki se mozdultam, szívesebben pancsoltam otthon a jakuzziban, az legalább a luxus illúzióját keltette számomra.

Aztán egy barátnőm, látva, hogy nagy apátiába süllyedtem, linkelt nekem egy weboldalt, egy ékszershopét, amelyen ragyogó és fényűző ékszereket árusítottak. Egyszerűen el voltam ájulva tőlük.

swarovski fülbevalóOlyanok voltak ezek a swarovski ékszerek, hogy teljes mértékben passzoltak az öltözködésemhez és a stílusomhoz. És nagyon kedvező volt az áruk! El sem hittem először, kétszer kellett megnéznem, jól van-e odaírva az ár.

Ki is néztem egy swarovski fülbevalót és egy nyakláncot, és izgatottan vártam, hogy megérkezzenek. Így sokkal szebbek voltak a napsugarak, még kutyát sétáltatni is elmentem, annyival jobban éreztem magam. Omarhoz azért nem bújtam oda még ezen az éjszakán sem, eléggé haragudtam rá, amiért magára vette az apa szerepét, és nevelni próbált, de már nem fújtam, amikor megpróbált hozzám érni.

Szerettem ezt a férfit, és igazából a swarovski ékszereket is neki köszönhettem, hiszen ha nem szid meg, hogy ennyit költök, sosem esem mély depresszióba és talán sohasem találtam volna rá erre az ékszershopra.

Amikor megérkezett a rendelésem, Omar éppen otthon volt. Papucsban csoszogott ki a futárhoz, és vette át a csomagomat. Mogorva arccal nyújtotta át nekem, rá volt írva, hogy haragszik, amiért biztosan megint sok pénzt kiszórtam az ablakon olyan holmikra, amik már így is felhalmozódtak a szekrényemben. Önelégült mosollyal vettem ki a kezéből a saját magamnak szánt ajándékokat, és meglobogtattam neki a számlát. Ahogy olvasta, ráncolódott a homloka. Azt mondta, ez biztosan átverés…

Amikor kibontottam az ékszereket, egyenesen elképedt: hát ezek gyönyörűek! Ilyen alacsony áron hogy voltam képes ilyen csodákat találni?

Elmosolyodtam a burkolt dicsérettől. Az aznap esti céges bálon ismét én tündököltem a leginkább swarovski fülbevalómnak hála, amely a hatalmas csillár fényében úgy ragyogott, mint négy apró napocska. Férjem büszkén feszített mellettem.

Legközelebb swarovski ékszert kaptam tőle ajándékba. Annyira megtetszettek neki ezek a fülbevalók és nyakláncok, hogy az engedélyét kértem: a lakást is hadd dekoráljam ki velük. Vettem egy üvegszekrényt, ahová beállítottam néhány darabot, ragyogtak a nappaliban, egyszerűen le se tudta venni róluk a szemét az ember.

Örültem, hogy a férjem megkért, legyek takarékosabb menyecske: egyébként nem találkoztam volna a swarovski fülbevalóval, amely azóta is a leggyönyörűbbé tesz a legváltozatosabb eseményeken.