Lakberendezés: letisztult stílus és fém polc a fürdőszobában

Nem csak csempékkel, de lakberendezéssel is szoktam foglalkozni. Egy szép csempe a fürdőszoba éke lehet, egy jól megválasztott burkolat pedig a legunalmasabb szobát is fel tudja dobni. Van, hogy nem csak a csempék és burkolatok, hanem a bútorok kiválasztásában is segédkezem azoknak, akik megkérnek rá. Így kerültem közelebbi kapcsolatba a fém polc rendszerrel.

Egy ismerősöm megkért, hogy segítsek neki választani pár bútor közül a fürdőjébe. Egyszerű, letisztult lakása van, minden elég minimalista, és ahogyan a fürdőszoba ajtajában álltam, bevillant, hogy tök jól nézne ki, ha mondjuk egy fém polc látná el a tároló szerepét a helységben. Először nem nagyon értette, hogy mire is akarok ezzel kilyukadni, nem nagyon tudta, hogy komolyan mondom-e. Pedig a fém polc nagyon is illik a lakása minimalista stílusához, hiszen amúgy sincsen semmi fa a lakásban. Az asztal üveg, az ágy kovácsoltvas, beépített, tükrös gardróbja van… Egy fa polc teljesen elrontotta volna a lakás összhatását, így végül is közös megegyezéssel rendeltünk egy fém polcot.

Kicsit tartottam tőle, hogy az összerakással meg fog gyűlni a bajunk, de mikor a rendelést követő második napon kiszállították a polcot, minden kételyem elszállt. Nagyon egyszerűen össze tudtuk rakni, szerintem még egyszerűbben ment, mint a gardróbjának a tükrös tolóajtaját, vagy a lámpáit felszerelni. Az ágyról meg ne is beszéljünk, azzal nagyon sokat szenvedtünk.

A fém polc azért is volt még jó választás, mert a lakás tetőtéri, nagyon magasan vannak az ablakok. A fémpolc pedig akár 180 kg-ra is terhelhető, így, ha a fürdőszoba magas ablakát szeretné kinyitni a barátnőm, nem kell mindig széket keresnie, egyszerűen elég csak, ha hagy egy kis helyet a polcon, amire felmászva simán ki tudja nyitni az ablakot.

A polcok, amiket vettünk egyébként különösen megbízhatóak. ISO minősítéssel rendelkeznek, és 2 év gyártói garanciát is kaptunk hozzájuk.

Az sem baj, hogy viszonylag ridegek, szerintem nagyon passzolnak a fürdőszoba hangulatához, és egy kis kaktusz is helyet kapott rajta, szóval sokkal otthonosabbá is sikerült tenni, főleg, amint minden piperecuccot rápakoltunk.