Költözés közben jutott eszembe a gyerekkorom

Amikor költöztünk a családdal egy nagyobb házba, össze kellett pakolni mindent. Ez hosszú meló volt, ugyanakkor kellemes is a nosztalgiázástól. Ugyanis minden régi tárgyról eszembe jutott egy kellemes emlék.

A kezembe került például a régi iskolás füzetem. Nyelvtan füzet volt, rengeteg rajzzal és firkával tele. Hát igen, nem a nyelvtan volt a kedvenc tárgyam a suliban. Átnézegettem a rajzokat és megakadt a szemem egy iskolatáskán. Tényleg, kiskoromban nagyon szerettem volna egy barcelona iskolatáskát! Már meg is felejtkeztem róla. Sajnos akkor nem tudták beszerezni nekem a szüleim. De most, felnőtt fejjel elhatároztam, hogy veszek egy ilyet a fiamnak, aki szintén bolondul ezért a focicsapatért.

Találtam egy nagyon jó weboldalt, ahol kapható barcelona iskolatáska. Mindig elfelejtem, hogy mennyi minden van már az interneten, amit régen nem lehetett ilyen egyszerűen beszerezni. Örültem neki, hogy a gyerekemnek megadhatom azt, amit nekem nem volt lehetőségem megkapni gyerekkoromban. Lehet ez egy nagyobb ház, ahova költözünk, vagy éppen egy menő táska.

Egyébként nagyon tetszett az oldal. Nagyon sok remek akció közül lehet válogatni. Szinte mindenféle játék megtalálható, akár mit is szeretnénk venni a gyerekünknek, szinte biztos hogy itt van olyan. A vásárlás nagyon egyszerű és kényelmes. A szállítás 20.000 forint vásárlás felett ingyenes, és nem veszt több időt igénybe 2-3 napnál. Egy nagyon megbízható futárcég hozza a csomagot, így ezen sem kell aggódni.

A fiamnak nagyon tetszett a táska. Hatalmas öröm volt látni a csillogást a szemében. Én is elégedett voltam ezzel a barcelona iskolatáskával, mert nagyon jó minőségű volt, praktikus és menő. És még nem is volt drága.