A legjobb rész a tervezés

Amikor a barátommal elkezdtük tervezni a közös jövőnket, rengeteg megoldandó feladatba ütköztünk, ugyanakkor vártuk is az egészet. Abban nem kételkedtünk, hogy együtt szeretnénk élni, hiszen nagyon szeretjük egymást, és az összeköltözés mindenféle szempontból nagyon jó. Nem csak a kapcsolatunkat léphet így egy új szakaszba, de még anyagilag is jobban jövünk ki egy közös lakással.

De maga, a dolog mégsem volt zökkenőmentes. Hiszen ki kellett találni mindent, hogy hova költözzünk, melyik városrészre. Aztán lakást keressünk inkább vagy kertes házat. És persze azt is el kellett dönteni, hogy csak bérelni szeretnénk a jövendő otthonunk, vagy inkább a vásárlás mellett döntsünk.

Mivel a hosszútávra tervezünk, gondolkoztunk a kertes házon, hiszen ha egyszer gyerekeink lesznek, sokkal jobb lesz őket egy kedves kis házban felnevelni, mint egy zsúfolt belvárosi panelben. Viszont, a baba projektet még nem mostanában terveztük, és addig viszont kényelmesebb lenne a lakás. Aztán megállapodtunk abban, hogy nem csak bérelnénk a lakást, hanem meg is vennénk. mert ez biztonságosabb, másrészt jó befektetésnek is bizonyul. Ha kiköltözünk, bérbe adhatjuk egyetemistáknak, és így még jól is járunk a dologgal.

Viszont itt egyből belefutottunk abba a problémába, hogy milyen felületen lenne érdemes elkezdeni keresni jövendőbeli kis fészkünk. Hiszen annyi a lehetőség, de nem mindenhol vannak megbízható hirdetések, vagy az elképzeléseinknek megfelelő lakás. Másrészt, debreceniek vagyunk, és szeretnénk itt is maradni. De az “eladó lakás debrecen” címszóra is a legtöbb helyen budapesti ingatlanokat ajánl a rendszer.

Szerencsére, az egyik barátnőm ismer egy remek apróhirdetéses weboldalt, ami megbízható. Amikor elküldte, kicsit nehezen hittem el, hogy az a rengeteg jó dolog amit mesél tényleg igaz. De aztán megnéztem a saját szememmel, és alig hittem el amit látok! Hatalmas a választék, de nem csak debreceni eladó lakások tekintetében, hanem minden más termék is megtalálható! A barátnőm amikor megtalálta ezt az oldalt, egy régi bakelit lemezt keresett a gyűjteményébe, és meg is találta egyből, igen jó áron. Szóval nagyon jó cuccokat lehet kifogni, nagyon olcsón.

Be is linkelem nektek, hogy ti is megtapasztalhassátok azt a rengeteg pozitívumot: eladó lakás debrecen.

Megmutattam a barátomnak, és neki is tetszett! Egyből el is kezdtünk keresgélni a megfelelő lakás után. A weboldal használata hihetetlenül egyszerű. Lehet különböző szűrőket alkalmazni, amik nagyban segítik a keresést. Aztán, az eladók értékelésére is van lehetőség, ami nem csak egy jó visszajelzés, hanem segíti kiszűrni az esetlegesen rossz szándékú embereket.

Gyorsan ki is választottunk néhány szóba jöhető lakást. És közben jól szórakoztunk. Hiszen nem csak a lakást tervezgettük, hanem a közös jövőnket is, amit mindketten pozitív fényben látunk. Másnap, elmentünk szétnézni, hogy milyen bútorokat szeretnénk majd. Olyan volt az egész mint a 500 days of summer-ben. Mármint annál a résznél, amikor még jó a kapcsolatuk. Nézelődtünk, nevetgéltünk, az egész fantasztikus volt. Azt hiszen, ez a legjobb rész az egészben. A tervezés. Hiszen ekkor még bármi megtörténhet, és van az egészben egy izgalommal teli várakozás.

Persze az apródon is körbenéztünk, hátha találunk még valami hasznosat. És ekkor észrevettünk még rengeteg jó dolgot! Ha el szeretnénk adni valamit, ez az oldal arra is tökéletes. Először is, nincs semmilyen regisztrációs díj vagy illeték, amit a meghirdetett cikkekért kell fizetni. Nincs rejtett költség, se kiskapu, semmi! Ez egy remek lehetőség én úgy gondolom. Az egész gyors, és egyszerű, nem kell még regisztrálni sem, mert a rendszer automatikusan létrehoz egy profilt, amin keresztül fel lehet venni a kapcsolatot a leendő vevőkkel.

Tehát akár eladni, akár venni szeretnénk, ez az online piactér remek választás! Mi is a barátommal megtaláltuk álmaink lakását, gyorsan le is bonyolítottuk az üzletet. Alig várom már hogy megkezdhessük a közös életünket!