A gázpalackfutár előnyei

A lakberendezés szerintem a térrel való dolgozás művészete. Adott számodra egy bizonyos méretű terület, amit úgy kell elrendezned az általad birtokolt tárgyakkal, hogy kényelmes legyen, elférj, praktikusan minden elérhető legyen számodra, és ezen kívül az összhatás még jól is nézzen ki. Számtalan lakberendezési stílus van, az építészeti stílusokhoz hasonlóan, és külön mágiának számít a különböző színek összekombinálása, amikkel el lehet érni azt, hogy egy ugyanakkora tér szűknek vagy tágasnak érződjön. És ahány ház, lakás, annyi féle elrendezés van. Ha matematikus lennék, akkor mondanék most egy lakás számot és embertípus számot, és hogy szorozzuk ezeket össze, és kapnánk egy hatalmas számot, ami a variációkat mutatná, na ilyet nem tudok, ezért csak annyit írok ,hogy te jó ég, egy darab lakást is olyan sokféleképpen lehet berendezni, hogy már ebbe belegondolva is elszédülök.

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy mi van akkor, ha éppen a lakás/ház egyik funkcióját szeretnénk elrejteni a vendégek szemei elől? Nálunk például a nyaraló esetében kellett a konyhában igényesen és mégis biztonságosan elrejteni a gázpalackot. Nem egyszer kell elrejtenünk, hanem rendszeresen cserélni is kell a palackot, ezért időről időre fel kell keresni egy gázcseretelepet, tehát olyan szekrény megoldásra volt szükségünk, ahonnan nagyon könnyen lehetett kivenni és visszarakni a gázpalackot az időszakos csere alkalmával. A konyha pedig nagyon kicsi, ha egy szekrényt áldozunk fel, akkor oda a pakolóhely, így végül a falban csináltunk helyet, közvetlenül a sütő mellett, szépen sikerült elrejteni ajtó mögé a palackot, a gázcső pedig észrevehetetlen, olyan szépen van elvezetve a sütő hátuljához.

A kis hétvégi házunk Budapest környékén található, ezért úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk keresni egy gázpalackfutárt, és szerencsénkre pont ezen a néven létezik is már egy oldal, és ilyen szolgáltatás. Ugyanis ha az ember elmegy a kis hétvégi házába, akkor nem azzal szeretne foglalkozni, hogy amint odaért, akkor már ülhet is vissza az autóba, mert a gázpalack kifogyott, így lehet menni először gázcseretelepre, becserélni a palackot, és utána kezdődhet csak tényleg a hétvége.

Na ez nekünk nagyon nem tetszett, ezért kutattuk fel a futár szolgáltatást nyújtó gázcseretelepet. Szerencsére hatótávon belül vagyunk, ezért számunkra teljesen jó áron tudjuk mindig kicseréltetni a palackot anélkül, hogy egy tapodtat is mozdulnunk kellene. Ráadásul elég gyorsan szokott ez a csere megtörténni, szóval általában elég leutazás előtt pár nappal telefonálnom, és mire lent vagyunk a házban, addigra mindig kapok időpontot.  Szerencsére eddig odafigyeltem rá, ezért sosem volt olyan, hogy elfelejtettem kicseréltetni a gázpalackot, de megnyugtat az a tudat, hogy ha így is alakulna, akkor is elég rövid időn belül orvosolni lehetne a helyzetet.

Igyekszem mindig hálásnak lenni azért, ami megadatott, ezért az apró dolgoknak is nagyon tudok örülni, így minden alkalommal, amikor kijön valaki cserélni a palackot, akkor arra szoktam gondolni, hogy „de jó, hogy nem nekem kell ezt az egész történetet újra meg újra kicserélni és elszállítani”. Sosem unok rá a jó, kényelmes dolgokra… Legalábbis erre törekszem. Lám mire tanít meg egy 11,5 kilós PB gázpalack! Ha kifogy, akkor nem azon szoktam bosszankodni, hogy kifogy, hanem annak örülök, hogy milyen könnyen meg lehet oldani a helyzetet!

Bárcsak mindent egy telefonnal meg lehetne oldani úgy, mint egy ilyen gázcseretelep esetében, ugye? Ha valaha szükséged lenne gázpalackra, vagy oxigénpalackra, akkor a gázpalackfutárt ajánlom neked. Nagyon kedvesek és megbízhatóak, és sosem éreztették velünk azt, hogy kevésbé vagyunk fontosak, mint azok a cégek, amik nagy mennyiségben rendelnek tőlük. Ez hihetetlenül fontos szempont egy szolgáltatás esetében. Vannak helyek, ahol azért nézik ki az embert, mert kis tételben vásárol, és olyan is akad, ahol a nagy tétel miatt akadnak ki. Olyan jó, hogy ez ennél a gázcseretelepnél sosem fordult elő. Annyira bevált nálunk ez a cég, hogy az anyósomék is tőlük rendelik a gázpalack cserét, ők már idősebbek, nehezebben mozognak, ezért nekik különösen jól jön az, hogy házhoz jön a gázpalack